HAMPURI

 
Yli 1,8 miljoonan asukkaan Hampuri on vain noin tunnin ajomatkan päässä Finnlinesin matkustajaliikenteen satamasta Travemündestä. Julkiset liikenneyhteydet kaupunkien välillä ovat mainiot, joten ilman omaa ajoneuvoakin Hampuriin pääsee vaivattomasti.

Hampuri on koko Pohjois-Euroopan talouselämän kannalta keskeinen satamakaupunki, joka sijaitsee Elbe-joen alajuoksulla. Joen kummallakin rannalla sijaitsevia kaupunginosia yhdistää joen ali kulkeva yli 3,2 km:n pituinen tunneli. Pohjanmereen laskeva Elbe-joki mahdollistaa suurtenkin valtamerialusten tulemisen Hampurin satamaan. Hampuri onkin yli 400 kauppalaivan kotisatama.

Kaupungin tunnetuimmat maamerkit ovat 276 m korkea televisiotorni ja 132 m korkeuteen yltävä St. Michaelis-kirkon torni. Hampuri on kansainvälinen suurkaupunki, joka on erinomainen kaupunkilomakohde kaikkina vuodenaikoina. Sen monipuolinen tapahtumatarjonta tarjoaa jokaiselle uusia elämyksiä joka päivä.


Best Western Plus St. Raphael

      

 

Tasokas ja viihtyisä hotelli Hampurin keskustassa, lähellä päärautatieasemaa. Lähiympäristössä ostoskatuja ja ravintoloita. Kaikissa huoneissa wc, suihku, tv, puhelin ja minibaari. Hotellissa ravintola "Le Jardin" sekä merihenkinen baari "Captain´s Corner". Sauna. 
 

Luokitus:
Osoite: Adenauerallee 41,
D-20097 Hamburg
Puh. +49-40 248 200
Hotellin internetsivut

 


Hotel Europäischer Hof

        

 

Hotelli sijaitsee keskustassa rautatieasemaa vastapäätä. Moderneissa ja valoisissa huoneissa on TV, minibaari, puhelin, wc, suihku/kylpy. Huonehintaan sisältyy hotellin kylpyläosaston ´Euro-Therme´ käyttö uima-altaineen, vesiliuku-mäkineen, porealtaineen ja saunoineen. Hotellissa 2 ravintolaa, pianobaari, pieni savuton ravintola ja viinikellari ´Caveu´ . Maksullinen parkkihalli.

Luokitus:
Osoite: Kirchenallee 45,
D-20099 Hamburg
Puh. +49-40 248 248
Hotellin internetsivut


Scandic Hotel Emporio

Hotelli sijaitsee Hampurin keskustassa Gansemarkt-aukion lähellä kävelyetäisyyden päässä ostoskaduista ja nähtävyyksistä. Mukavasti sisustetuissa huoneissa on puulattiat ja korkeat ikkunat. Hotellissa on ravintola ja baari sekä 24 h avoinna oleva Scandic shop -myymälä, sauna ja kuntosali. Sopivat tilat löytyy myös kokouksille.
 

Luokitus:
Osoite: Dammtorwall 19
D-20355 Hamburg
Puh. +49-40 4321 870
Hotellin internetsivutPidätämme oikeudet muutoksiin.
 

Hampuri

Hampuri

Hampuri

Hampuri