Palvelut laivalla

Finnlinesin Star-luokan matkustajarahtilaivat ovat luokassaan maailman suurimpia, mukavimpia ja nopeimpia. Kaikki laivat ottavat kyytiin rahdin lisäksi matkustajia ja heidän ajoneuvojaan- aivan kuten tavallinen autolautta, matkan voi toki taittaa mukavasti myös ilman autoa. Jokaisessa aluksessa on tilaa 500 matkustajalle ajoneuvoineen. 
Finnlinesin Star-luokan matkustajarahtilaivoilla on vasta uudistetut avarat, tyylikkäät ja viihtyisät oleskelutilat matkustajien vapaa-ajan viettoon. Kaikki keskeiset oleskelu- ja asiakaspalvelutilat sijaitsevat ylhäällä laivan 11. kannella. Se on lähes 50 metrin korkeudella merenpinnasta ja tarjoaa siten erinomaiset näkymät kauas ympäristöön. Laivan ollessa satamassa ulkokansilta ja 11. kannen suurista ikkunoista voi myös seurata sataman aina kiireistä työtahtia.

Mare Balticum buffet-ravintola

Suuri ja tyylikäs ravintola, jossa tarjotaan kaikki buffet-ateriat. Monipuolinen menu jokaiseen makuun. Upea näköala merelle suurista ikkunoista, pöytäliinoin katetut pöydät ja henkilökunnan ystävällinen palvelu. Ateriat tarjotaan noutopöydästä. Menu perustuu suomalaisen ja saksalaisen keittiön tuttuihin suosikkeihin. Mare Balticumissa vietetään myös teemaviikkoja läpi vuoden. Juhlapyhät ja satokausiteemat ovat esillä ravintolan herkullisessa valikoimassa superior-päivällisellä. Ruokalajivalikoima vaihtelee laivoittain. 

Bar & Bistro Navigare

Bar & Bistro Navigare toivottaa sinut tervetulleeksi viihtymään ja nauttimaan rennosta tunnelmasta. Koko baarin tunnelma rakentuu konjakinsävyisen Chesterfield-tyylin ympärille. Täällä voit nauttia pikku purtavasta ja kylmästä juomasta lomamatkan suunnittelun lomassa. 

Star Café

Star Cafén valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin! Erikoiskahveja, virvokkeita, jäätelöä, makeita ja suolaisia pikkupurtavia, makeisia ja muuta naposteltavaa. Star Cafésta pääset helposti Terrazzo-ulkokannelle jossa pääset nauttimaan upeasta merimaisemasta matkan aikana.

Sailor's Shop -myymälä

Matkasi aikana voit tehdä ostoksia laivan myymälässä, Sailor's shopissa. Myynnissä on mm. korkealaatuista kosmetiikkaa, makeisia, alkoholijuomia, erilaisia merihenkisiä matkamuistoja, koruja, laukkuja, vaatteita ja leluja. Myymälä on avoinna muutaman tunnin merimatkan aikana, joten kannattaa tarkistaa aukioloajat heti laivalle tultaessa.

Saunat

Laivoilla on kaksi suomalaista saunaa (miesten ja naisten) ja kummankin saunan vilvoittelutiloissa poreallas! Saunat ovat avoinna lähes koko merimatkan ajan, ja niiden käyttö on maksutonta.

Gymstick Gym -kuntosali

Uudistettu kuntosali Gymstick Gym tarjoaa hyvät mahdollisuudet monipuoliseen harjoitteluun merimatkan aikana. Uudet laitteet ovat alansa huippuluokkaa ja ovat sekä käyttäjäystävälliset että turvalliset. Kuntosalista löytyy mm. juoksumatto, crosstrainer, soutulaite, kuntopyörä, vatsa- ja selkälihaspenkki ja käsipainoja. Kuntosali on avoinna klo 07:00-22:00 ja se on käytössäsi veloituksetta koko laivamatkan ajan. Turvallisuussyistä kuntosali oli tarkoitettu yli 15-vuotiaille.

Hierontapalvelut

Uusittu hierontatila on raikas, tilava ja valoisa. Täällä voit nauttia rentouttavasta ja vetreyttävästä niska-hartia- ja kokoselänhieronnasta. Hierontapisteen ulkopuolella olevasta varauskirjasta voit varata ajan rentouttavaan hierontaan. Hierontapiste sijaitsee saunaosaston läheisyydessä kannella 11.

Lasten leikkihuone

Lasten leikkihuoneessa Star-luokan laivat heräävät henkiin. Jokaisen laivan leikkihuoneen seinää koristaa oma nimikkolaivahahmo, herra Star, rouva Lady ja neiti Maid, joiden kanssa perheen pienimmät pääsevät luomaan ihan omanlaisensa meritunnelman. Perinteinen ja iki-ihana pallomeri on lasten suosikki, joka kutsuu pikkuväen viihtymään! Leikkihuoneessa perheen pienimmille myös elämyksellisiä hetkiä vaihtuvien lastenelokuvien parissa!

Nuorten tila

Nuorten graffititaidetta henkivä tila on täydellinen paikka chillailuun. Suomi–Saksa -reitin nuorten tilojen graffiti kaikilla kolmella laivalla on saman graffititaiteilijan käsialaa. Nuorten tilassa voit pelata esimerkiksi pöytäfutista, seurapeliä, josta ei vauhtia ja jännitystä puutu!

Terrazzo-ulkokansi

Terrazzo-ulkokannella nautit upeasta merinäköalasta. Täällä voit myös nauttia vaikkapa lasillisen kuplivaa tai cocktaileja.

Kokoustilat

Laivakokous Finnlinesin matkustajarahtilaivalla on hyvä vaihtoehto asialliseen ja tehokkaaseen työskentelyyn. Tavanomaiseen laivakokoukseen verrattuna matkustajarahtilaiva tarjoaa kokouksen järjestäjälle monia etuja:

- työtehokkuus on hyvä; matkustajarahtilaivalla on oivallista tehdä työmatka – ei äänekästä ohjelmaa eikä muita häiriöitä.
- saunojen käyttö sisältyvät kokouspaketin hintaan, samoin kuin kokoustilojen käyttö.

Helsinki–Travemünde -reitin laivojen kokoustilat taipuvat mainiosti kokouksiin, koulutuksiin ja luentoihin. Kokoustila on varustettu nykyaikaisella esitystekniikalla. Tiloista löytyy mm. kiinteästi asennettu TV, joka on varustettu langattomalla ClickShare-kuvansiirtojärjestelmällä. Langattoman ClickShare-presentaatiojärjestelmän avulla voi jakaa sisältöä koneelta napin painalluksella. Kokoustila soveltuu 15–50 hengen ryhmille.