Palvelut laivalla

Finnpartner ja Finntrader

Hansa-luokan laivoilla, Finnpartnerilla ja Finntraderilla on buffet-ravintola, baari, myymälä, lasten leikkinurkkaus sekä saunatilat, joissa poreallas ja lastenallas. 

Ravintola ja baari

Buffet-ravintolan noutopöydän runsaasta valikoimasta löytyy jotakin jokaiseen makuun. Buffet-aterian hintaan kuuluu vesi, maito, mehu, kahvi ja tee. Olutta, viiniä ja muita alkoholijuomia voi ostaa ravintolan yhteydessä sijaitsevasta baarista. Matkan aikana voit ostaa lisäksi pientä purtavaa ja juotavaa laivan baareista.

Myymälä

Laivan myymälän valikoimaan kuuluu mm. kosmetiikkaa, koruja, makeisia, matkamuistoja, tekstiilejä, virvoitus- ja alkoholijuomia sekä pientä purtavaa.

Saunatilat

Laivoilla on saunatilat, joissa poreallas ja lastenallas.

Lemmikkieläimet

Laivoilla on lemmikkieläinhyttejä. Lemmikeille on oma ulkoilutusalue kannella 4. Otathan huomioon, että kaikki lemmikit on ilmoitettava matkavarauksen yhteydessä ja että lemmikin kanssa matkustaessa on aina varattava hytti. Lemmikkien kanssa liikkuminen baareissa, buffet-ravintolassa ja muissa yleisissä tiloissa ei ole sallittua.

Finnswan

Finnlinesin Star-luokan matkustajarahtilaivat ovat luokassaan maailman suurimpia, mukavimpia ja nopeimpia. Kaikki laivat ottavat kyytiin rahdin lisäksi matkustajia ja heidän ajoneuvojaan- aivan kuten tavallinen autolautta, matkan voi toki taittaa mukavasti myös ilman autoa. Jokaisessa modernissa vuosina 2006-2007 valmistuneessa aluksessa on tilaa yli 500 matkustajalle ajoneuvoineen.

Laivalla on buffet-ravintola, baari, myymälä, lasten leikkinurkkaus, kuntosali sekä saunaosasto porealtaineen. Kaikki palvelut löydät kannelta 11.

Buffet-ravintola ja baari

Finnlinesin laivat ovat tunnettuja hyvästä ruoastaan. Ateriat tarjoillaan runsaasta buffet-pöydästä laivan valoisassa ravintolassa. Menut perustuvat niin ruotsalaisen kuin saksalaisen keittiön tuttuihin suosikkeihin. Runsaasta valikoimasta löytyy maistuvaa ruokaa joka makuun. Aterioilla on tarjolla maitoa, vettä ja hedelmämehuja lisäveloituksetta. Olutta, viiniä ja muita alkoholijuomia voit ostaa ravintolan yhteydessä sijaitsevasta baarista.

Myymälä

Matkasi aikana voit myös tehdä ostoksia laivan myymälässä, Sailor's Shopissa, jonka valikoimaan kuuluu mm. kosmetiikkaa, koruja, makeisia, matkamuistoja, tekstiilejä, alkoholijuomia ja pientä purtavaa.

Saunat ja kuntosali

Laivalla on saunaosastot sekä miehille että naisille. Molemmissa on myös poreallas. Saunat ovat käytössä lähes koko merimatkan ajan, samoin kuin niiden vieressä sijaitseva pieni kuntosali. Myös nämä palvelut sisältyvät matkan hintaan.

Leikkinurkkaus 

Perheen pienimmät viihtyvät matkan aikana lasten leikkinurkkauksessa. Pelihuoneessa lapset ja nuoret voivat pelata ilmaiseksi videopelejä. Seurapelejä voi lainata Bar Navigaresta.

Lemmikit

Laivalta löytyy hyttejä lemmikkieläinten kanssa matkustaville. Lisäksi kannelta 7 löytyy oma ulkoitusalue lemmikkieläimille. Otathan huomioon, että kaikki lemmikit on ilmoitettava matkavarauksen yhteydessä ja että lemmikin kanssa matkustaessa on aina varattava hytti. Lemmikkien kanssa liikkuminen baareissa, buffet-ravintolassa ja muissa yleisissä tiloissa ei ole sallittua.