Palvelut laivalla

Finnlinesin Clipper-luokan laivoilla teet matkan aikana taxfree-ostoksia Sailor's shop -myymälässä ja nautit hintaan sisältyvät ateriat laivan buffet-ravintolassa. Laivoilta löytyy myös baari ja lasten leikkinurkkaus.
Buffet-ravintola ja baari

Matkan hintaan Naantali-Kapellskär reitillä sisältyy buffet-pöydästä kaksi ateriaa, joista ensimmäinen tarjoillaan laivan lähtiessä ja toinen hieman ennen perille saapumista. Aterioilla on tarjolla maitoa ja vettä. Lisäksi aamiaisella ja brunssilla on tarjolla hedelmämehuja. Olutta, viiniä ja muita alkoholijuomia voi ostaa ravintolan yhteydessä sijaitsevasta baarista.

Sailor's shop -myymälä

Matkasi aikana voit tehdä taxfree-ostoksia. Myymälän valikoimaan kuuluu mm. kosmetiikkaa, makeisia, matkamuistoja, tekstiilejä sekä virvoitus- ja alkoholijuomia. Taxfree-myymälä on suljettu niillä lähdöillä, joilla laiva ei pysähdy Långnäsissä.

Lasten leikkinurkkaus

Ravintolan ja baarin läheisyydessä on lapsille leikkinurkkaus, jossa on mm. pallomeri, pelejä ja leluja.

Lemmikkieläimet

Laivoilla on hyttejä lemmikkieläinten kanssa matkustaville. Lemmikieläinten ulkoilutusalue sijaitsee Finnclipperillä kannella 7 ja Finnfellow'lla kannella 8. Lemmikeistä on ilmoitettava matkavarauksen yhteydessä ja lemmikin kanssa matkustettaessa on aina varattava hytti. Lemmikkien kanssa liikkuminen buffet-ravintolassa, baarissa ja muissa yleisissä tiloissa ei ole sallittua.