Travemünde

Saksan Travemündesta laivat liikennöivät Suomeen, Helsinkiin ja Ruotsiin, Malmöhön.

Travemünden satama

Skandinavienkai
Zum Hafenplatz 1
23570 Travemünde
p. +49 4502 805 632

Lähtöselvitys

Lähtöselvitys avataan klo 21 ja suljetaan 2 tuntia ennen lähtöä.

Laivan lastaus alkaa noin klo 23:30. Otathan huomioon, että yli 2,1 m korkeat ajoneuvot pysäköidään toiselle autokannelle kuin niitä matalammat ajoneuvot, ja ne lastataan matalia ajoneuvoja myöhemmin. Suosittelemme korkeiden ajoneuvojen haltijoiden tulemaan tästä syystä lähtöselvitykseen aikaisintaan klo 23.

Saapuminen Travemünden satamaan

Omalla kulkuvälineellä

Aja moottoritietä A1 suuntaan Lübeck-Travemünde. Poistu tieltä liittymästä Skandinavienkai ja aja tietä B75 kunnes saavut terminaali­rakennukselle. Vinkki: Syötä navigaattoriin määränpääksi paikka Skandinavienkai tai tie Zum Hafenplatz.

Julkisilla kulkuvälineillä

Bussilinjat 30, 31 ja 40 lähtevät Lyypekin päärautatieasemalta. Bussien päätepysäkki on Skandinavienkai Terminal. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa junalla asemalle Lübeck-Travemünde Skandinavienkai, josta pääsee bussilinjoilla 30 ja 40 pysäkille Skandinavienkai Terminal. Ota huomioon, ettei junapysäkiltä ole kävelytietä terminaalille.

Pysäköinti

Travemünden satamassa on vartioimaton pysäköintialue, joka maksaa 6 €/päivä. Parkkilipun saa pysäkointialueen portilta, ja se maksetaan myöhemmin Hafenhaus-terminaalirakennuksessa LHG:n infotiskin vieressä sijaitsevaan automaattiin.